onsdag 25. januar 2012

Guilty pleasure.

Etter en 36 timers tur som egentlig skulle vare i 10-12 timer kom vi endelig til fantastisk vakre Laos.
Vi har allerede vært her i 8 dager og har det finfint.

Akkurat nå er vi i partybyen Vang Vieng. Det er heeeelt surrealistisk her. Nesten bare partyturister. Crazy partyturister. Hvilket betyr at vi selvsagt har sett maaaange nakne menn, bevisstløse jenter. Kombinasjonen er ikke særlig heldig. Det er en grunn til at folk dør her. En australiener ble funnet død i går.

Så. Vi føler oss litt malplassert. Samtidig som det er dritkult her. Guilty pleasure. Big time. Men vi er smarte nok til å ikke kombinere tubing/bading og mye alkohol.

Og hovedgrunnen til at vi er her nå, er fordi "gjengen" er samla igjen. I alle fall deler av gjengen. Vi har nemlig møtt heeeerlige Tom fra London og søøøte Rhiannon fra Australia igjen, vi hang mye sammen i Sihanoukville. Også har vi møtt en del andre kule folk. Dessuten er det helt fantastisk vakkert her. Helt utrolig.

Men vi har ikke bare vært dekket av sprittusj og bodypaint her i Laos. Vi har vært litt "seriøse" turister også. Vi starta med Don Khong, en av de 4000 øyene - hvilket var veldig veldig rolig. Deilig å slappe av litt. Vi sykla ca 4 mil, joina et bryllup og så ekle slanger.

Så dro vi til hovedstaden Vientiane. En ganske liten by, og litt kjedelig. Det var ikke så mye å gjøre der, så vi dro videre. Snart går turen videre. Kanskje til krukkeslettene, men definitivt til Luang Prabang. Forhåpentligvis sammen med gjengen<3

Så. Vi koser oss fortsatt. Og sjekker ut muligheten for å bli her lenger.
Tom snakker om å reise tilbake til Kambodsja.. Det høres veldig veldig fristende ut.

Ada:)

2 kommentarer:

  1. Tenk om me kunne få sjå eit bilde<3

    SvarSlett
  2. Av laos altså. Eg er pleased av dekninga av kambodjsa

    SvarSlett