torsdag 9. februar 2012

Feit, bleik og ensom.

Vel. Nä sitter vi pä flyplassen i Munchen. Etter en mindre behagelig flytur.
I utgangspunktet tenkte vi at det ville bli litt deilig ä komme hjem. Men gärsdagen var ikke saerlig morsom, litt hungover og veldig veldig triste bar det til flyplassen.

Og vi kommer hjem som helt nye personer. Höhö. Vi har nemlig lagt paa oss en god del. Ensomme er vi saa definitivt, for vi har moett saa utrolig mange fantastiske mennesker. Men, vi er i det minste ikke saerlig mye brunere nä enn när vi reiste, for vi har vaert sä heldige at vi har hatt därlig vaer de to siste ukene. Sä noe er som det skal vaere.

Men.. Ikke nok med det. Vi kommer ogsä hjem med et stykk ödelagt hode, et ödelagt öre, en ödelagt fot, fire ömme fötter og to knuste hjerter. Samt generelt törr hud etter ä ha fätt sjokk over kulda i Tyskland.

Sä. humöret er ikke helt pä topp. Men Hong Kong og de siste dagene av reisa var fantastiske! Sä vi mä jo bare vaere fornöyd med turen. Selv om det er litt vanskelig ä tenke nä. Som Herwig (österriker vi mötte i Thailand) sa när han hadde kommet hjem: "I'm becoming a depression". Vel. Fore sure!

Sees i Oslo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar