mandag 19. desember 2011

Three nights in Bangkok

Etter tre dager i Bangkok har Mathilde og jeg blitt mye bedre kjent. Vi har funnet hverandres autistiske tendenser, og vi har funnet ut at som turister er Mathilde bedre kjent som den engstelige og jeg bedre kjent som drittkjærringa.

På marked
Med andre ord; Mathilde er redd for alt mulig. - Å kjøre tuktuk (litt for fort), kjøre båt, gå over veien osvosv. Mens jeg, er den som hele tida skal prute ned prisen mest mulig, og som kan ovenfor thaiene virke som en gjerrige dame.

Jaja. Men gøy har vi det i alle fall. I begynnelsen var vi så betatt av de herlige lokale som hele tiden hjalp oss (uten at vi hadde bedt om det), nå er vi mer lei hele greia... Hadde vi trengt hjelp, så hadde vi spurt om det!!

På båttur
Ada og Mathilde på båttur:)
Men vi har absolutt fått prøvd ut turisttilbudet: Vi har røyka vannpipe, sett det gedigne kongepalasset, vi har bedt til Buddha (the lucky Buddha), fordi det brakte lykke, vi har drukket thai-øl, spist god mat, vært på båttur og sett enda en Buddha (sitting Buddha), vært på et stort marked (chatuchak) og selvsagt også sett the standing Buddha..

Til slutt har vi en liten gjettekonkurranse til dere. Av de som svarer riktig, trekker vi ut en heldig vinner som får et kort i posten!

I denne konkurransen skal dere gjette to av tre alternativer vi har gjort hittil på reisa. Vi har.. 

a) spist et stekt krypdyr
b) gått oss vill uten å ha navn og adresse til hostellet.
c) allerede blitt sjekka opp av noen svensker.

Altså: Hva har vi gjort (to av alternativene) og hva har vi IKKE gjort?


I kongepalasset! Mye gull!




2 kommentarer:

  1. Jeg tror ikke dere er blitt sjekka opp av svensker. Når svensker reiser til Bangkok er det ikke norska flickor de er på jakt etter.....
    Hilsen Ola i Bodø

    SvarSlett
  2. Dessverre Ola, så tok du feil. Vi har faktisk blitt sjekka opp av noen svensker!

    SvarSlett